Have a question?
Message sent Close

Lumi Meditasjon er en lett og uanstrengt meditasjonsteknikk for det moderne sinn og liv. 

Lumi Meditasjon er en meditasjonsteknikk utviklet av mindfulnessinstruktør og meditasjonslærer Karl Henrik Lundh. 

Lumi Meditasjon er en sammensatt meditasjonsteknikk som virker dypt og bidrar til å redusere stress lagret på cellenivå i kroppen. Du får mentale, fysiske og legende fordeler for sinnet og kroppen. 

Enkelt, lett og uanstrengt
Se for deg følgende: du sitter behagelig med støtte i ryggen i 20 minutter to ganger om dagen og mediterer uanstrengt. 

Gi slipp på stress
Stress er en folkesykdom og nærmere 80-90 prosent av alle legebesøk er direkte eller indirekte relatert til stress. Lumi Meditasjon reduserer stress i sinn og kropp.

Lær deg Lumi Meditasjon og få et bedre liv! 

Regelmessig meditasjonspraksis med Lumi Meditasjon gir deg:
  • Mentale fordeler
  • Fysiske fordeler
  • Legende fordeler
  • Lett å lære, du trenger ingen apper
  • En lett og uanstrengt meditasjonsteknikk
Lumi Meditasjon for kroniske sykdommer

Vi mediterer for å få et bedre liv. –Ikke for å bli gode til å meditere!

Karl Henrik Lundh

Karl Henrik Lundh har meditert siden 2003 og praktisert yoga siden 2013. 

Jeg er utdannet mindfulness-instruktør og meditasjonslærer i flere meditasjonsteknikker og er blant annet sertifisert meditasjonslærer av Dr. Deepak Chopra slik at jeg kan gi deg ditt personlig mantra i en over 5.000 år gamle vedisk meditasjonsteknikk fra den indiske yogatradisjonen.

Jeg har studert mindfulness og meditasjon under Dr. Deepak Chopra, CMO Chopra Center Roger Gabriel, Dr. David Frawley, Tom Knowles og Doctor of Metaphysics og PHD Gillian Godtfredsen.  

Min historie 
Jeg begynte å meditere etter å ha vært utbredt to ganger. – Jeg brant lyset i begge ender som gründer i reklamebransjen. Kunne fint jobbe 24 timer i strekk. Mottoet var å gå knallhardt ut og bare øke. Ikke særlig smart. Vel, der satt jeg i fellen jeg hadde lagt for meg selv, helt ubevisst. Måtte ta et radikalt grep for å få kontroll over livet mitt. Solgte leiligheten på Grünerløkka og kjøpte gård på Tjøme. For en kontrast. 

Så endelig lærte jeg meg å meditere. Gikk på kurs i zen-meditasjon og satte i gang, men fikk ikke til en regelmessig praksis. Brukte meditasjon nærmest som en pille når jeg kjente stresset eller når migrenen herjet for tredje dag på rad. 

Så fulgte en coach-utdanning. Fokuset mitt lå på selvcoaching, jeg måtte få bedre struktur på hverdagen og livet. Deretter fulgte et MBSR-kurs (Mindfulness Based Stress Release). Og da løsnet det. Etter å ha fordypet meg litt på egenhånd startet jeg på en ny vei i livet og utdannet meg til mindfulness-instruktør. Men jeg synes mindfulness hadde sine begrensninger; det var “hardt” og vanskelig å meditere med denne teknikken. Jeg følte at jeg måtte lære mer, det kunne jo ikke være riktig at meditasjon skulle være slik. Og begynte å studere andre teknikker. Det var først når jeg lærte mantra-meditasjon at jeg fant svaret på det jeg søkte; en lett og uanstrengt meditasjonsteknikk som virket raskt og som gjorde det lette å etablere en regelmessig praksis.

Etter å ha praktisert mantra-meditasjon i en periode begynte ting å skje.

Jeg følte meg roligere
Jeg fikk mer overskudd og energi
Jeg fikk gjort mer på kortere tid
Jeg fikk egentlig litt mer fritid
Jeg sover bedre
Jeg fikk mindre lyst på godteri
Jeg begynte å trene, ikke bare ha en yogapraksis, men jogge, sykle, power walking
Jeg endret matvaner
– sunnere og mindre posjoner
– mindre sug etter søtsaker
Jeg gikk ned i vekt

Alt dette er egentlig resultater på at jeg mediterte med personlig mantra og mindfulness. 
Stress ble redusert fra kropp og sinn.

Så tenkte jeg; hvordan kan jeg få enda bedre resultater og så tilbake til det jeg hadde lært av min selvcoaching. Og startet med å kombinere ulike meditasjonsteknikker med selvutvikling og selvcoaching. Kombinerte. Testet. Ikke optimalt. Testet nye kombinasjoner. Etter testing over en lang periode med ulike resultater satt jeg på løsningen som jeg har kalt Lumi Meditasjon

Lumi Meditasjon er en meditasjonsteknikk som er skreddersydd for det moderne sinn. En teknikk for deg som vil oppnå mer i livet ditt.   

Annen bakgrunn
Karl Henrik er grunnlegger og daglig leder av en av landets eldste yoga-nettbutikker, LumiYoga.no. Han driver også LumiMindfulness.no som er Norges første Mindfulness Studio.

Karl Henrik har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI, har studert kunsthistorie på Universitetet i Oslo og er utdannet coach ved Handelshøyskolen BI. 

Vi mediterer for å få et bedre liv. –
Ikke for å bli gode til å meditere. 

Karl Henrik Lundh meditasjonslærer